Formula 1 Expressz szelet – 7 szeletes, kettő ízben

9,640 Ft

Főbb előnyök

Egy teljésértékű étkezés25 vitamint és ásványi anyagot tartalmazSzeletenként 13g fehérjével, ami segít az izomtömeg kiépítésébenSzeletenként 7g rostot tartalmaz, ami 28%-a az ajánlott napi rostbevitelnek*Promitor® rostot tartalmazVegetáriánusok számára is ideálisNem tartalmaz mesterséges színezéket és édesítőketEgy finom szelet továbbfejlesztett ízzel és textúrávalTökéletes, ha úton vagy

Használat

Élvezd a Formula1 Express Kiegyensúlyozott szeletet egészséges étkezésként minden nap.

*EFSA Panel on Dietetic Products, Nutrition, and Allergies (NDA) EFSA Journal 2010; 8(3), 1462.

Leírás

Termékismertető

Soha többé ne hagyj ki egy étkezést sem a Formula 1 Express Kiegyensúlyozott szeletekkel, az ideális egészséges étkezés útközben. A nagyszerű táplálkozást és kényelmet egy ízletes szeletben kínáló Formula1 Express szelet a kiváló minőségű fehérjék, rostok, vitaminok és ásványi anyagok tökéletes keverékét tartalmazza.

Tökéletes mindazok számára, akik energiaszegény diétát tartanak, és egy étkezést szeretnének helyettesíteni egy kényelmes, kényeztető, mindössze 207_kcal-t tartalmazó szelettel. A Formula1 Express szeletek ropogtatnivalók és csokoládéforgácsok ízletes kombinációját tartalmazzák, csokoládéba mártva, mindezt egy egészséges étkezési szeletben.

7 szelet található egy dobozban és külön-külön vannak becsomagolva, így útközben is könnyen fogyasztható.

További információk

Válassz ízt

Csokoládé, Vörösáfonya-Fehér csokoládés